Paola Maria tuniek, 3/4 mouw (alleen in mt XL verkrijgbaar)

€17,95

Paola Maria tuniek, 3/4 mouw

Stijlvolle en zeer comfortabele tuniek die gebruikt kan worden als je zwanger bent maar ook daarna om borstvoeding te geven.
Mooie pasvorm, aandacht voor de vrouwelijke vormen op een leuke manier, evenals voor zwangere moeders! Zeer hoge kwaliteit van de kleding, die na veelvuldig gebruik toch mooi blijft. Een echte favoriet die u kunt blijven gebruiken, zelfs na het einde van de zwangerschap.

Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en bordeau-rood!

Het gepatenteerde ontwerp met borstvoedingsopeningen in het overlappende kruis maakt het mogelijk discreet borstvoeding te geven. Ook voor als je kind in een draagzak of draagdoek ligt. Het onderste gedeelte van het tuniek blijft keurig op zijn plaats tussen de moeder en het kind.

Materiaal:
Geborsteld jersey 92% katoen en 8% spandex. Het materiaal is super zacht en warm. De lange vezels katoen zijn van superieure kwaliteit.

Wassen:
De kleding moet binnenste buiten worden gewassen op 40 graden. Is lichtbestendig, maar was met dezelfde kleuren om verkleuring van de trui te vermijden.

Het shirt heeft twee flappen/stroken in kruisvorm over uw borsten. Om rechts borstvoeding te geven, trek je de flap/strook omhoog en om links borstvoeding te geven trekt je flap/strook naar beneden. Het shirt blijft gegarandeerd mooi en in vorm door de kwaliteit van de stof. Als uw borstomvang wijzigt, blijft het shirt goed zitten.

Let op! Op het voorbeeld wordt een andere kleur tuniek gebruikt!

Kleur: 
wit, bordeaux
Maat: 
xl
Materiaal: 
katoen