Milk Bands

€6,95

Milk Bands zijn uniek ontworpen en gepatenteerde voedingsbandjes uit de US. Het borstvoedingsbandje herinnert je eraan welke borst je bij de laatste voeding als eerste hebt aangeboden aan je baby om te drinken door simpelweg het bandje binnenstebuiten te keren bij iedere voeding; je hoeft het bandje niet steeds van pols te wisselen. Wanneer je rechtshandig bent kun je het bandje om je linkerpols doen en daar houden.

Doe het borstvoedingsbandje om je pols zodat de kant waarmee je de laatste voeding bent begonnen zichtbaar is (RIGHT of LEFT). Wanneer de volgende voeding begint kijk je op het borstvoedingsbandje zodat je weet met welke kant je de voeding begint en keer je vervolgens het bandje binnenstebuiten voor de daaropvolgende voeding. De kant waarmee je de laatste voeding begonnen bent met voeden moet de kant zijn die zichtbaar is op je pols. Wanneer je in de nacht voedt kun je in het donker zelfs herinnerd worden met welke kant te beginnen doordat het woord RIGHT op het bandje ligt en het woord LEFT er in ligt. Met je vingertoppen kun je het verschil voelen zodat je het licht in principe niet aan hoeft te doen tijdens het voeden.

Milk Bands borstvoedingsbandjes hebben bovendien een simpel tijdsindicatie systeem dmv glijdertjes wat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden zoals: - het bijhouden van de lengte van de laatste voeding tot op 5 minuten nauwkeurig; - het bijhouden van de lengte van meerdere voedingen bijvoorbeeld over de hele dag; - het bijhouden van het aantal voedingen over een dag; - het bijhouden van het aantal poep en/ of plasluiers van de baby over een dag; - aanduiding van het tijdstip van de laaste voeding tot op 5 minuten nauwkeurig; - aanduiding van het tijdstip waarop de volgende voeding ongeveer plaats zou moeten vinden; - ondersteuning in het afbouw proces door het aantal voedingen bij te houden en dan steeds een voeding elimineren.

Een Milk Bands borstvoedingsbandje gaat maanden mee. Het materiaal waarvan het bandje is vervaardigd is van huidvriendelijke siliconen die ook in bijvoorbeeld babyspenen wordt gebruikt. Wanneer het bandje overdreven uitgerekt wordt kan dit wel schade tot gevolg hebben. Geadviseerd wordt er voorzichtig mee om te gaan. Het bandje kan schoon gehouden worden door het met lauw/warm water en milde zeep te wassen. Goed afspoelen en afdrogen. Het bandje kan ook gesteriliseerd worden in een magnetron sterilisator of 2 tot 3 minuten in kokend water. Heel zelden kan er irritatie van de huid optreden bij het eerste gebruik van Milk Band. Dit verdwijnt echter bij aanhoudend gebruik. Zoals bij alle kleine objecten wordt geadviseerd kleine kinderen hiermee niet te laten spelen.

Klik HIER en bekijk op You Tube hoe de Milk Band werkt!

Kleur: 
blauw, geel, wit, lila, bruin
Maat: 
onze size
Materiaal: 
huidvriendelijke siliconen