MoBoleez borstvoedingshoed (nog maar 3 in de verkoop!)

€10,00

MoBoleez hoedjes zijn speciaal ontwikkeld voor de borstvoedende moeder en haar kind.

Het speciale ‘blijft schuin op het hoofd zitten’ design van deze borstvoedingshoed resulteert in een goed zittend hoedje voor je baby terwijl je het voedt. Geen gedoe met sjaals en dekentjes om specifiek het tere hoofdje te beschermen tijden het buiten voeden. Door de brede rand van de hoed krijgt ook mama de nodige privacy zonder dat het borstvoeden zelf ‘verstopt’ wordt.

MoBoleezTM Nursing Hat
De MoBoleez hoedjes worden gemaakt van een speciale mix van katoen en bamboe, wat het een natuurlijk en eco-vriendelijk product maakt, dat bovendien makkelijk wasbaar is in de wasmachine. De hoed komt in 2 maten (o-6 mnd en 6-12 mnd), is erg zacht en soepel en heeft een fijne pasvorm.

De vele verschillende kleuren en prints maken het een vrolijke hoed voor het buiten voeden met mooi weer. Even iets minder opvallen? De hoedjes zijn omkeerbaar met een uni-kleur aan de andere kant.

Op dit moment verkrijgbaar in de volgende kleuren: Ik heb er nog maar 3 in de verkoop.....dat zijn ook de laatste! Mail even welke ik nog heb!!

 

Basiskleur Blauw     Basiskleur RozeBasiskleur Zwart

     

 

 

Kleur: 
groen, roze, zwart/wit
Maat: 
0 t/m 6 mnd, 6 t/m 12 mnd
Materiaal: 
katoen, eco-vriendelijk bamboe