Kangoo Baby Hammock (kaal)

€64,90

De Kangoo Baby Hammock is ontworpen om een veilige en comfortabele slaapplaats te creëren voor je baby (voor babys t/m 20 kg).  

Kijk HIER voor een produktvideo.       

De Kangoo Baby Hammock is een combinatie van eeuwenoude techniek en modern design,  en imiteert de omgeving van de baarmoeder. Dit maakt dat een baby zich veilig en ontspannen voelt: ideaal om een dutje te doen. 

Waarom een Kangoo Baby Hammock in plaats van een wiegje, bedje of draagmand? 

Het grootste verschil is  de manier waarop de baby ondersteund wordt: in de baarmoeder wordt de baby zeer licht en beweeglijk ondersteund, terwijl de moeder continu beweegt. Eenmaal een baby geboren is, is plat liggen op een vlakke ondergrond met niets rondom zich iets compleet onbekend, en heel onwennig, waardoor baby’s vaak beginnen te huilen.
Een baby is immers gewoon om  helemaal omgeven te worden in een soort coconnetje, en bovendien zijn ze ook constante beweging gewoon!  

Jonge ouders imiteren dit wanneer ze een baby in hun armen in slaap wandelen: de baby voelt dezelfde cocon (van armen rondom zich), en de beweging is er ook. 

Deze twee dingen vinden ze terug in de Kangoo Baby Hammock : de baby zit in een veilige cocon, en de veer bovenaan maakt dat de hangmat zachtjes wiegt en schommelt bij elke beweging die ze maken, waardoor de schatjes relaxed en ontspannen in slaap vallen – een onderzoek wees uit dat 80% van de baby’s binnen de 10 minuutjes in slaap valt! 

De Kangoo Baby Hammock kan gebruikt worden tot een leeftijd van ongeveer 9 maanden (hoewel het afhangt van de grootte van de baby).
Je kan de Kangoo Baby Hammock gedurende die 9 maanden als enige bedje gebruiken, zowel voor ’s nachts als overdag én als reisbedje.  

De Kangoo Baby Hammock kan op drie manieren opgehangen worden: aan het plafond door middel van de bijgeleverde haak,  in de houten standaard* voor een exclusieve en trendy look, of met een deurklem* waarmee je de hangmat overal kan meenemen en aan een deuropening ophangen. Dit maakt het een van de lichtste en meest compacte reisbedjes! 

* de houten standaard en de deurklem worden niet standaard bijgeleverd. Deze kunnen wel apart besteld worden. Er wordt wel standaard een haak bijgeleverd, waarmee je het bedje aan het plafond kunt bevestigen. Ook het matrasje moet apart worden besteld.


Standaard bijgeleverd.

Kleur: 
bruin, katoenkleur