MEV: Slouchy Pleated LS Top (AANBIEDING)

€29,95

Ons bekende eco-vriendelijke merk Mothers en Vogue is helemaal hip! Wij hebben de mooiste en nieuwste stukken uit de collectie. Ze zijn gemaakt uit natuurlijk materiaal en van een super kwaliteit zijn.
Mothers en Vogue kleedt de stijlbewuste mama zelfverzekerd aan, en dat zie je ook aan hun prachtige designs! Vandaar dat wij dit merk vast in onze collectie hebben.

Op veel sites vind je oude collecties, deze Slouchy Pleated LS Top met een prachtige slangenprint is uit de allernieuwste collectie!!! 

Onze wintereditie van de Slouchy Pleated top blijft geweldig om de post-natale buik te camoufleren, en toegegeven: wie vindt dat nu niet handig? De zachte stof van de Mothers en Vogue top valt losjes vanaf de neklijn in de dubbele zoom voor een opvallende maar relaxe laid-back look.

  • lange aansluitende mouwen 
  • zachte bamboestof voor een zalig gevoel
  • aansluitend op de heup, maakt deze Mothers en Vogue trui heel elegant
  • toegang tot de borst: aan de zijde onder het geplooide voorstuk, super discreet!

Kies uit de fancy geometrische art-deco print of de effen mood indigo of urban grey. Of  een combinatie van kleurtjes, zo heb je altijd iets om aan te doen.

Geschikt voor borstvoeding?

Een verticale opening onder het geplooide voorstuk, super discreet!

 LET OP: Wij hebben deze Top alleen in de donkere kleur. Wij hebben de foto's van de lichtere kleur erbij gezet zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleur: 
bruin
Maat: 
m, l, xl
Materiaal: 
cotton