Jackson Reece - Nuzzle doekjes

€4,95
Eén van onze best verkopende producten!!!!!
 
 
Mensen met kinderen (of zelf met gevoelige neuzen) kennen dit fenomeen. In de winter hebben de neuzen het heel wat te verduren. Korstjes of scheurtjes leiden vaak tot pijnlijke neusjes! 
Daarom kwamen de experten van Jackson reece met vochtige doekjes met zoutoplossing.
Natuurlijk blijven deze vochtige doekjes vrij van chemicalien, alcohol en parabenen. En 99% van de grondstoffen zijn nog steeds van plantaardige oorsprong.
De nose nuzzles zijn tevens voorzien met verzachtende aloë vera en kamille.
Mochten de neuzen kunnen kiezen... ze kozen zeker voor deze jackson reece :-)
 
Superhandige doekjes voor verkouden kinderneusjes. Schrale, verkouden neusjes doen vaak pijn en gewone zakdoekjes gebruiken is dan niet prettig. De Nose Nuzzles doekjes van Jackson Reece zijn puur en natuurlijk verzachtend. Ideaal om je kindjes schrale neusje mee schoon te maken bij verkoudheid en allergie.

Verzachtende en verzorgende Nose Nuzzles van Jackson Reece

De verkouden neusjes doekjes van Jackson Reece zijn erg handig om een vol, verkouden neusje mee schoon te vegen, ze bevatten namelijk een zoutoplossing. De natuurlijke en verzorgende aloe vera en kamille verzachten de schraal geworden huid van en rondom de neus.

De Nose Nuzzles bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en geen vervelende chemicaliën, alcohol of parabenen. Er zitten geen parfums in, ze zijn chloorvrij, biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Ook de verpakking is afbreekbaar. Nose Nuzzles zijn ook geschikt voor de gevoelige of allergische huid en kan ook bij eczeem  gebruikt worden.

Er zitten 20 doekjes in een verpakking.

Ingrediënten Nose Nuzzles verkouden neusjes doekjes

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Chloride, Glycerin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sodium Levulinate, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Citrate.